Houten zonnebril goedkoop
Houten zonnebril kopen
Lees het verhaal achter de Selected Collection

Onze oorsprong ligt in de natuur, de natuur is complex en verandert continue. Alles valt terug op de vier elementen. Deze elementen zijn volkomen uniek en complementeren elkaar.

Alleen de combinatie van deze elementen maakt het mogelijk voor een boom om te overleven. Water voedt de boom, de wind zorgt ervoor dat de boom kan ademen, het vuur van de zon geeft de boom kracht om te groeien en de aarde geeft de boom de mogelijkheid om zich vast te nestelen.

De verscheidenheid van de vier elementen is terug te zien in de Selected Collection. Elk model is verschillend in gebruikte materialen, design en soort hout. Samen vormen deze vier elementen een solide collectie waar creativiteit en natuur samenkomen.

Meer lezen over Time For Wood? Klik hier

Originals collection - Houten zonnebril
Lees het verhaal achter de Originals Collection

Tijdens onze verre reizen hebben we verschillende delen van de wereld bezocht. De meest memorabele delen inspireerden ons voor de Originals Collection.

Van het bamboe bos bij de poort van Beijing, langs het karakteristieke national park van Sanjay en het hectische Mumbai in India, tot Maui waar de aloude Hawaianen de eerste surfplanken maakten van verschillende lagen hout.

De tijdloze en casual stijlen van deze collectie zijn over de jaren geëvolueerd tot brillen die sterker, dunner en met meer finesse gemaakt zijn dan ooit tevoren..

Meer lezen over Time For Wood? Klik hier

Krijg een gratis zomertas!
Krijg een gratis zomertas!
Bij elke bestelling (boven €25) krijg je een gratis tas.
Gebruik de code FREEBAG bij afrekenen.
Houten bril kopen
Lees het verhaal achter de Projects

Wij willen mensen zich uniek laten voelen met onze producten. Jarenlange ervaring heeft ons de kennis gegeven producten te vervaardigen met een natuurlijke look en feel. Speciale producten en unieke combinaties kunnen alleen tot stand komen door te experimenteren, dit is precies wat wij hebben gedaan bij deze collectie…

De Marangu is gemaakt van steen in combinatie met eikenhout. Ons tweede project, de Sugho, is vervaardigd uit vier lagen esdoorn en walnoot hout, afgetopt met een laag kurk van de Quercus boom stam.

0